John Deere скуповує відомі європейські бренди

Гігант машинобудівництва Deere&Company (John Deere) продовжує скуповувати відомі бренди. Раніше був укладений договір щодо купівлі німецького лідера виробництва дорожно-будівельної техніки Wirtgen Group вартістю більше 4 мільярдів євро. Нещодавно ж стало відомо про купівлю італійського виробника Mazotti, пише “Агро-Центр”.

Mazotti – це 30-річна італійська сімейна компанія, яка займається виробництвом оприскувачів для захисту рослин та відома своїми інноваціями у цій сфері. Завдяки купівлі італійського бренду, John Deere планує збільшити кількість клієнтів на європейському ринку.

Згідно договору, бренд Mazotti не припиняє своє існування, а укладені комерційні договори не втрачають сили. Компанія John Deere заснована у 1837 році у США Джоном Діром. Зараз – це найбільший виробник сільськогосподарської техніки у світі. Станом на 2014 рік кількість працівників налічувала 67 тисяч. Штаб-квартира компанії розташована у штаті Іллінойс, а заводи переважно у США, Канаді, Німеччині та Індії.

Засновник корпорації Джон Дір був ковалем та винайшов стальний плуг. До нього фермери використовували дерев’яні та залізні плуги, до яких прилипала земля. Сталь ж вирішила цю проблему. Бізнес швидко розвивався, а компанія почала спеціалізуватися на виробництві сільськогосподарської техніки. Зараз ж це американська корпорація, яка виготовляє ще й будівельну та лісогосподарську техніку, дизельні двигуни, трансмісії (осі, коробки передач, коробки передач), що використовуються у важкому обладнанні, і обладнання для догляду за газонами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: