У Рівному шукають працівників на нову фабрику (деталі)

Сучасне підприємство “Агро-Центр” у Рівному, яке займається виробництвом та продажем запчастин до сільськогосподарської техніки, розширює виробництво. У зв’язку з цим виникла потреба у нових працівниках.

Фірма “Агро-Центр” створена за європейською моделлю та має філії у семи містах України. Висока заробітна плата, стабільний розвиток та впевненість у завтрашньому дні – це те, що гарантує підприємство.

Незабаром “Агро-Центр” запускає фабрику з виробництва запчастин:

“Ми шукаємо енергійних та молодих працівників, які бачать майбутнє у своїй країні та готові розвиватися разом з нами. Ми одні з небагатьох, хто розвиває українське виробництво, а наші запчастини користуються попитом у країнах ЄС. Я впевнений, що разом ми зможемо побудувати сильну самодостатню країну, але для цього потрібно виробляти якісний продукт та розвивати бізнес”,

– розповідає директор підприємства Дмитро Соломчук.

На роботу в “Агро-Центрі” потрібні токарі, фрезерувальники, оператори ЧПУ для роботи як в першу, так і другу зміну. Для працівників передбачається гнучкий графік роботи та зарплата до 15 тисяч гривень. Працівникам з інших регіонів України фірма готова орендувати житло у Рівному.

Детальніший перелік вакансій і вимоги за посиланням.

Щоб дізнатися про деталі, пишіть на електронну скриньку [email protected], або телефонуйте 067 584 30 97.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: