Дістали: чоловік продає ферму через нашестя прибульців (фото)

Фермер з Арізони у США продає своє ранчо за 5 мільйонів доларів, адже його змучили натовпи інопланетян, які виходять з порталу біля його будинку, пише “Агро-Центр”. Фермер в деталях розповів, як боровся з ними і навіть вбив кілька десятків прибульців своїм самурайським мечем.

Назва ранчо – “Зірковий пил”. 58-річний фермер Джон Едмондс вважає, що привабив інопланетян саме цією назвою. Ферма має 4 гектари, тут є басейн і будиночок для гостей – все у ідеальному стані. Зараз господар хоче продати усе це, адже останні 20 років через його ранчо проходять інопланетяни. На задньому дворі будинку знаходиться портал – звідти прибульці виходять кожні 72 дні. І все б нічого, аби вони не вирішили проводити медичні експерименти та втручатися в життя фермера. Так, за його словами, інопланетяни викрадали його задля медичних дослідів, а його дружину майже викрали – за допомогою левітації транспортували з будинку.

За двадцять років фермеру вдалося вбити 19 прибульців. Річ у тім, що їм треба відрубати голову разом з антенами – а це нелегко зробити навіть найгострішим ножем. Якщо не відрубати антени, інопланетяни одразу ж виходять на зв’язок зі своїми колегами. Джон залишився на фермі попри аномальні явища лише через впертість, проте зараз його терпінню настав кінець.

Звісно ж, швидше за все – історія фермера – непоганий маркетинговий хід (хоча він дійсно вважає себе жертвою інопланетян). Так, багато покупців приходять на його ферму з цікавістю, але багатьох такі історії лякають не на жарт. Фермер показує навіть шрами від сутичок з прибульцями. Хоча, за його словами, тіла інопланетян зникають одразу ж після того, як їм відрубати голову.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: