Кращі агросадиби Хмельниччини для відпочинку (фото та деталі)

Хмельницька область відома своїми національними парками та унікальною природою. Це той край, де свята на природі завжди будуть захоплюючими. Щоправда, на Хмельниччині більшість агросадиб на осінньо-зимовий період закриваються, ми ж підібрали декілька, які радо приймуть вас в холодну пору року, пише “Агро-Центр”.

Значна частина з них зосереджена в Національному парку “Подільські Товтри”, і це не дивно – мальовничий Дністер і самобутня природа – ідеальне місце для відпочинку.

Кращі агросадиби Рівненщини для відпочинку (фото)

Сільський дім “Веселка”

Він розташований у селі Сокіл Кам’янець-Подільського району. Сільський дім – не просто назва. Тут господарі годують виключно екологічною їжею, яка виросла у селі: починаючи від молока і овочів, закінчуючи м’ясом:

“Всього в мене два будинки, але взимку здаю один. Він дерев’яний, екологічно чистий – дерево з Карпат. Така ж екологічно чиста у нас сауна, ми її не миємо хімікатами. Сауна з басейном на першому поверсі, кімнати – на другому. Там є 4 кімнати. У нас дуже тепло зимою. Серед розваг є і зимова рибалка, і катання на санчатах. Дністер дуже близько до нашої садиби. У нас є корова, тому молочні продукти всі свіжі і власного приготування”,

– розповідає Сіркізюк Людмила – власниця садиби.

За добу одній людині відпочинок в агросадибі обійдеться у 150 гривень. Якщо це святкові дні – 200 гривень. Контакти: 097-155-41-50.

“Будиночок в селі”

Котеджі знаходяться у селі Марківці Летичівського району Хмельницької області. На першому поверсі двоповерхового будиночка розміщений камінний зал з кухнею-студією, спальня з двоспальним ліжком і санвузол з душовою кабіною.

На другому поверсі – дві спальні з двоспальними ліжками і ванною кімнатою. З вікон відкривається чудовий вид на річку. Можна зручно розмістити 6 осіб.

Тут є все, для хорошого відпочинку на природі. На території є альтанка з піччю і мангалом, в якій можна приготувати все самому, або ж замовити меню заздалегідь.

Детальніша інформація на сайті садиби, можна також зателефонувати за номером 096 228-55-00 до власника. Оренда садиби за добу обійдеться у 1500 гривень.

Сільський дім “Чарівниця”

Садиба “Чарівниця” знаходиться в селі Сокіл на березі річки Дністер в одному з найдавніших місць України між двома історико-архітектурними заповідниками міст Кам ‘янець-Подільський та Хотин.

Річка тут зовсім поруч – 100-150 метрів, стільки ж і до заповідника “Подільські товтри”. Дивовижна природа, чудове повітря, прекрасні луки багаті лікарськими рослинами, зручний піщаний пляж.

Якщо ви хочете провести незабутній корисний відпочинок один, з сім’єю або друзями, відпочити від шуму і метушні мегаполіса, повсякденних турбот, позбутися депресії і стресу, покращити своє здоров’я і душевний стан – це відпочинок для вас. А на новорічні свята – місце чи не одне з найкращих.

Без харчування така садиба обійдеться в 140 гривень за добу. Усі деталі дізнавайтеся за номером телефону 096 004 06 30.

Якщо ви знаєте садиби, які також варті уваги – пишіть в коментарях до статті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: