Кращі агросадиби Рівненщини для відпочинку (фото)

Вже закінчується жовтень і настав час готуватися до новорічних свят. Ми готуємо нову рубрику, у якій розкажемо, у яких агросадибах можна відпочити з компанією цьогоріч. Розпочнемо з Рівненської області, пише “Агро-Центр”.

Агросадиба “Хутір Касень”

Садиба знаходиться у Дубенському районі Рівненської області. Утримують її чоловік та дружина. Чоловік – повар, а жінка – Вікторія Радчук – займається розвитком зеленого туризму. Дійсно розташована на хуторі, тому господарі попереджають – кілька кілометрів доведеться проїхати ґрунтовою дорогою. Зате результат того вартий – на фермі більше 50 овець австрійської породи Меринос, а також угорські свинки:

“Того року ми робили дитячу новорічну програму, був квест для дітей із залученням овець. Ми приймаємо замовлення увесь рік і на новорічні свята. Тут можна лишитися на ночівлю, є гаряча вода, баня. Ночівля 200 гривень з людини за ніч”,

– розповідає Вікторія Радчук.

Відпочинок у селі: на Рівненщині набирають популярності агросадиби (ФОТО)

Більше інформації ви зможете побачити на сторінці садиби у Facebook.

“Зелений дуб”

Ще одна агросадиба знаходиться у селі Зелений дуб Здолбунівського району. Тут розташована невелика ферма:

“У нас є десь сотня овець і кілька десятків кіз. Тут дуже гарна природа і будиночок на 8 чоловік”,

– розповідає власник садиби Андрій Кардаш. Він почав займатися фермерством вже чотири роки тому. Окрім іншого, на території господарства є ще і пасіка. Обійдеться такий відпочинок дуже недорого – 350 гривень за увесь будиночок на добу.

 

За детальнішою інформацією телефонуйте до Андрія за телефоном 067 2846199 та дивіться сайт садиби.

Садиби сім’ї Лашт

У селі Маринин Березнівського району троє братів мають свої агросадиби. У них місця на різний смак – як літні будиночки, так і отоплювальні будинки для відпочинку в холодну пору року. Знаходяться садиби у Надслучанському ландшафтному парку, тому красиві краєвиди і гарна природа забезпечені. Крім цього, власники можуть нагодувати смачними поліськими стравами, але про це варто домовлятися заздалегідь:

“У нас на території села Маринин три садиби, які приймають гостей увесь рік. Всього 5 кімнат, можемо розмістити 12-15 чоловік. Люди зазвичай їжу привозять з собою, але ми можемо також самі приготувати екзотичні поліські страви на вогні. Я навіть даю майстер-класи”,

– розповідає один з власників Віталій Лашта.

Аби замовити будиночки і відпочити в чудовій агросадибі – телефонуйте до Віталія за номером 096 118 20 89.

“Омелькова садиба”

У селі Прислуч Березнівського району на березі ставку на мальовничій природі розташований будиночок, у якому можна комфортно відпочити. Власник Андрій Омельчук розповідає, що лише нещодавно добудував будиночок і у ньому є усі зручності:

“Вмістити будинок може 6 осіб, але приїжджають і компаніями більше десяти людей. Посередині ставка розташовується альтанка на воді. У нас є все для відпочинку – мангали, необхідний посуд, рибалка також входить у вартість відпочинку”,

– розповідає Андрій. Доба у будиночку коштуватиме 1 тисячу гривень – це з банею, без – 750 гривень.

Щоб дізнати деталі – телефонуйте Андрію за номером 097 839 1514.

Вілла “Нобель”

Агросадиба знаходиться на березі озера Нобель. Тут є міні-готель, у якому 5 номерів, які підійдуть на будь-який гаманець. Тут пропонують хороший сервіс та смачну кухню. Для компаній від 10 людей є послуга VIP харчування. Вартість доби з однієї людини становитиме 500 гривень.

На території садиби можна рибалити та відпочити в бані. Гарна природа і свіже повітря – гарантовані. Деталі та контакти садиби можна знайти на сайті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: