Кращі агросадиби Волині, де можна відпочити взимку (фото та деталі)

Волинь – край озер та лісів. Відпочити від міської метушні тут пропонують в агросадибах, які розташовані подалі від населених пунктів. “Агро-Центр” продовжує рубрику про агросадиби України та підготував добірку найкращих місць у Волинській області.

“Несухоїжі”

Агросадиба з такою дивною назвою розташовується у лісі села Тойкут Ковельського району. Тут є усе, аби відпочити невеликою компанією і відчути “смак” природи: ліс, кінні прогулянки, риболовля (в тому числі, зимова), будиночок для сну з бджолами, невеличкий город тощо. Садиба працює круглий рік і має що запропонувати і взимку:

“Не в святкові дні у нас ціна 150 гривень за людину, в іншому випадку – потрібно домовлятися індивідуально. Взимку у нас можна порибалити – в мене є окунь і щука в ставках. Можна виїхати у ліс, розвести вогонь і влаштувати невеликий пікнік. Всього ми можемо прийняти 10 людей, максимум 12”,

– розповів нам власник Віктор Тимошик.

Про агросадибу журналісти раніше також знімали сюжет:

Контакти: 050 673 04 07

“Хвиля”

Безперечно, одним з найпривабливіших районів області для відпочинку є Шацькі озера. Тут є будинки і садиби на будь-який смак. Але якщо ви бажаєте справжніх сільських краєвидів і “духу хіппі” – ось один з непоганих варіантів.

Садиба знаходиться одразу біля озера Луки, у селі Лютка Старовижівського району. Біля озера на приватній території до ваших послуг вагончик для ночівлі, альтанки, за бажанням для активного відпочинку та риболовлі, є в наявності прицеп-дача. На території розміщені макет млина, козацька гармата, гамак, дитяча пісочниця, великі шахи для гри. 

Тут ви не тільки зможете насолодитися чудовими краєвидами та подихати свіжим повітрям, а й спробуєте справжню сільську їжу приготовлену за давніми традиціями.

Контакти:  098 435 87 82

Кращі агросадиби Рівненщини для відпочинку (фото)

Кращі агросадиби Хмельниччини для відпочинку (фото та деталі)

Агросадиба “Петрівський маєток”

Садиба розташовується в Іваничівському районі. Це вдале місце для великої компанії з усіма зручностями. Тут є сауна, баня, басейн, камін, пейнтбол ну і будиночки для проживання. Серед іншого, господарі пропонують доволі оригінальні і цікаві послуги: “лікування” живою та мертвою водою, імітація вітального пострілу з гармати, самовар (на шишках), переодягання в бійців ВВВ і багато іншого:

“На весну ми плануємо нову акцію – вже підготували приміщення – люди приїжджатимуть і зможуть робити самогонку. Ми вже поставили великий старий апарат. Для дітей є самокати, електромотоцикли, а також спеціально для них проводимо пейнтбол окремо”,

– розповів власник садиби.

Ціна ночлігу для компанії на 4 людини – 500 гривень за ніч. Домовлятися про інші ціни необхідно особисто за номером телефону: 097 277 92 97.

Агросадиба “Гаївка”

Ще одна агросадиба розташовується в Рожищенському районі, селі Ольганівка. На території є невеликий ставок, а садиба розташовується неподалік від лісу. Тут можна виїхати на прогулянку велосипедами, купатися в річці і ловити рибу. .будинок побудований з дерев’яного брусу.

Тут зможуть навчити приготувати традиційні українські страви, які є найсмачнішими на Волині.

Контакти: 066 083 08 17 

Якщо Ви знаєте хороші агросадиби, які не увійшли у цей список – пишіть у коментарі до статті.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: