Найкращий ресторан у світі знаходиться в селі (16 фото)

Кращий ресторан у світі знаходиться не у Парижі чи Нью-Йорку, а в глибокій провінції Англії. Утримують його двоє молодих хлопців, які є і поварами, пише “Агро-Центр”.

The Black Swan (українською – “Чорний лебідь”) – перший у Великобританії заклад, який очолив список кращих ресторанів  TripAdvisor Travelers’ Choice. Займаються управління ресторану двоє братів – Томмі та Джеймс Бенкс. Вони перейняли управління, коли їм було всього 17 і 19 років. Вже у 24 роки Томмі Бенкс отримав зірку Мішлен за свої кулінарні вміння.

Ресторан знаходиться у невеликому селі Олдстед у графстві Північний Йоркшир. У ньому є свій сад і город, де ресторатори самі вирощують необхідну продукцію. На території є також будинок, у якому відпочиваючі можуть переночувати. У готелі “Чорного лебедя”, як і в ресторані, багато історичних елементів. Річ у тім, що родина Бенксів вже багато поколінь займалася сільським господарством на цьому місці.

https://www.instagram.com/p/BZ5t5JXhqLi/

Столики в ресторані і кімнати для ночівлі можна замовити за півроку наперед. Ресторан – приклад того, як у селі можна створити місце, яке стане успішним бізнесом, відомим на усю країну та світ.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: