В Україні вирощують ягоди, від яких молодіють жінки (відео)

На Херсонщині китайські фермери почали вирощувати ягоди годжі, які сповільнюють старіння та омолоджують тіло. Особливою популярністю вони користуються серед жінок, пише “Агро-Центр”.

Фермери, посадивши кущі ягід, навіть не очікували отримати з них врожай. Китайський фермер Ван засіяв ягодами годжі 2 га заради експерименту. В китайській медицині вважається, що чорні ягоди значно корисніші. Ягоди містять багато вітамінів, в тому числі речовин, які омолоджують та уповільнюють старіння людського організму. Годжі планують вирощувати для експорту у країни Європи.

Головною властивістю цієї китайської, а точніше – тибетської рослини, вважається наявність в них виняткового набору різноманітних натуральних елементів, який робить Годжі не тільки корисними і смачними, а ще й чудодійним:

– Присутні 18 амінокислот, більшість з яких вважаються вкрай потрібними для нормальної життєдіяльності людського організму.

– 21 необхідний мінеральний елемент – наприклад, цинк, залізо, йод.

– Кількість вітаміну C в плодах в сотні разів вище в порівнянні з цитрусовими.

– Кількість заліза в багато разів вище в порівнянні зі шпинатом.

– Вітаміни В1, B6, В2 і вітамін Е. Також, складні цукру, більшість з яких не виявлені в жодному іншому продукті. Маються на увазі вуглеводи групи LBP.

Детальніше дивіться у сюжеті:

Українські ж агрономи запевняють – годжі це аналог звичайної української дерези – її вважать в Україні бур’яном.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: