Відпочинок у селі: на Рівненщині набирають популярності агросадиби (ФОТО)

Агротуризм дуже поширений у європейських країнах. В Україні ж він лише починає розвиватися. На Рівненщині вже є перші агросадиби, які пропонують поціновувачам природи відпочити кілька днів на фермі, пише “Агро-Центр”.

Ми хочеме розповісти вам про агросадибу “Хутір Касень”, яка знаходиться у Дубенському районі. Вона дійсно розташована на хуторі, тому господарі попереджають – кілька кілометрів доведеться проїхати ґрунтовою дорогою. Зате результат того вартий – на фермі більше 50 овець австрійської породи Меринос, а також венгерські свинки:

“Невдовзі очікуємо поповнення, адже багато овець вагітні”,

– розповідає господиня агросадиби Віткорія Радчук.

Все почалося з того, що чоловік Вікторії завжди хотів займатися розведенням овець. Щойно облаштували ферму, почали створювати агросадибу. Відкрили її лише минулого року:

“В нас є кімнати для туристів, по дві людини у кожній. За одну ніч з людини вартість становить 400 гривень. В ціну входить трьохразове харчування”,

– розповідає Вікторія.

Її чоловік – професійний повар, тому страви обіцяють смачні. Господарі зауважують, що не використовують антибіотики чи хімію – уся продукція у них екологічно чиста. До агросадиби приїжджають відпочити і поляки, і кияни. Тому, якщо бажаєте приємно провести вихідні дні – село чи не найкращий варіант.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: