Ля Село: приваблива дівчина “рятує” українські села (відео)

Цього літа стартував новий цікавий проект – перша народна програма про село “Ля Село”. Епатажна ведуча Олена Мичка разом зі знімальною групою їздить селами України та спілкується з фермерами. Вже є чотири випуски програми і кожна має свою родзвинку, пише “Агро-Центр”.

Розпочалися подорожі програми з Львівщини, де неподалік від Стрия молода пара відкрила ферму з виготовлення сирів. Назар – раніше професійний футболіст – вирішив покинути спортивну кар’єру, аби зайнятися фермерством разом з дружиною. Вони завезли козенят з Франції, а зараз вже налагодили виробництво сирів “Мукко”:

Сама ж дівчина-фермерка не соромиться власного заняття, ба більше – пишається ним. Вона розповідає – думала, що виходила заміж за футболіста, а опинилася у селі на фермі:

Потім Олена Мичка разом зі знімальною групою відправилася на Рівненщину – тут у Дубенському районі, в селі Сатиїв вона провела день з фермером, який покинув місто заради села та продовжив займатися господарством свого батька:

Окрім цього, у Ріввному ведуча вирішила перевірити продукти з ринку на вміст нітратів, результат вразив не тільки знімальну групу, а й самих рівнян:

Невдовзі чекайте нових випусків програми “Ля Село” та підписуйтеся на наш канал Youtube.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: