Англійський фермер здивував світ оригінальним вибаченням перед дружиною (фото)

Використовуючи GPS-систему у своєму тракторі, Мюррей Грехем створив надпис “SUE x” на своєму полі в Оксфордширі. Так фермер хотів вибачитися перед дружиною, але натомість став відомим, пише “Агро-Центр”.

49-річний чоловік хотів, щоб його син, пілот гелікоптера Джордж, пролетівши над фермою, сфотографував надпис. Але першими це встигли зробити працівники Національної поліцейської авіації, що зафіксувала це повідомлення, пролітаючи над ним.

Досвід з Данії: ексклюзивне інтерв’ю з відомим ветеринаром (фото)

Співробітники опублікували зображення в соціальних мережах із написом: “Хто-небудь знає Сью на південь від Тетворта? #WhoIsSue”

Вражаючий бізнес: неймовірні сади лаванди на Волині (15 фото)

У мережі здійнявся справжній ажіотаж, прибічники теорії змови сперечалися з захисниками версії інопланетного вторгнення, були й такі, що вважали це маркетинговим ходом місцевої юридичної компанії.

Вигідний бізнес: переселенка з Донбасу заробляє на теплиці без ґрунту (фото, відео)

На BBC Radio Oxford фермер зізнався, що, повернувшись додому та сподіваючись знайти своє любовне послання, він виявив, що воно стало знаменитим. Мюррей Грехем пояснив, що хотів лише розвеселити свою дружину, поросивши в неї вибачення у такий спосіб.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: