В Європі набуває популярності хліб з комахами

У Фінляндії одна з найбільших пекарень почала виготовляти хліб з цвіркунами. Він користується чималим попитом в країні, пише “Агро-Центр”.

Одна з таких хлібин містить біля 70 сушених цвіркунів:

“Ми любимо куштувати щось нове. У цього хліба хороший смак”,

– розповідає керівник компанії, Маркус Хеллштром.

На Волині створили унікальний напій (фото)

Вигідний бізнес: в Україні виготовляють дорогий іспанський хамон (відео)

Почали додавати цвіркунів для того, щоб покращити смак хліба. Окрім того, вони є джерелом білка, жирних кислот, кальцію, заліза й вітаміну В12. Такий хліб у Фінляндії можна буде купити у 47 супермаркетах.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: