Унікальний напій з Волині експортуватимуть в Європу (фото)

В Україні невдовзі стартує продаж унікального живильного напою, виготовленого з натуральних волинських ягід та цілющих рослин і насіння. Він не має барвників, консервантів, ароматизаторів, цукру чи хімічних засобів, пише “Агро-Центр”.

У складі продукту виключно концентрат ягід (чорниця, малина, аронія, вишня, суниця, ягоди годжі, журавлина, лохина, обліпиха) та інших корисних речовин — лакриця, насіння чіа, бадьян, імбир, кориця. До того ж, напій має властивості detox, тобто очищувальну й відновлювальну дію.

Напій скоро можна буде придбати в інтернет-магазинах здорового харчування, спортивних клубах, фітнес-центрах та інших закладах.

“Нині триває процес патентування цього напою як промислового зразка, аби ніхто не міг присвоїти або запозичити ні торгову марку, ні склад продукту, ні секретів виробництва”,

– йдеться в повідомленні виробника.

Ідею такого живильного напою придумали двоє волинян — Віталій Захарчук і Назар Ющук. Вони вирішили, що потрібно відновлювати традиції предків, які колись вживали лише здорову їжу і напої, вели набагато активніший спосіб життя.

“Давно потрібно зрозуміти, що різні біологічні добавки, енергетики, стимулятори лише шкодять людям. Справжня користь — у природньому, у необробленому, у натуральному. Недарма так стрімко в світі набуває популярності вегетаріанство і сироїдство. Люди повинні повертатись до першоджерел, до своєї справжньої сутності”,

— зазначив пан Захарчук.

Крім того, європейські бізнесмени вже висловили значну зацікавленість унікальним продуктом волинського походження. Раніше власники підприємства працювали з іноземцями, постачаючи їм ягоди, гриби, плоди.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: