Австрієць інвестує 3 млн доларів на вирощування свиней в Україні

Австрійський фермер Томас Бруннер планує побудувати ще один свинокомплекс в Черкаській області. Зараз підприємець вже має свиноферму в Україні, де вирощується близько 5 тисяч свиней, пише “Агро-Центр”.

Томас Бруннер розповів:

“У планах на найближчих кілька років збільшити поголів’я мінімум в два рази – до 10 тисяч голів. На базі нинішнього свинокомплексу можемо наростити поголів’я до 6,5 тисяч голів. На новому свинокомплексі також в перспективі хочемо вирощувати 7-8 тисяч голів свиней”

Імпортери відмовляються від польського м’яса

Фермер має плани реконструювати занедбаний тваринницький комплекс в Кам’янському районі Черкаської області. На відновленій фермі планує вирощувати свиней без застосування антибіотиків.

“Поки там є тільки стара будівля колишнього колгоспу. Потрібно робити ремонт і купувати обладнання. Для реалізації подібного проекту знадобиться близько $ 3 млн”,

– уточнює фермер.

Окрім ще одного свинокомплексу, Томас Бруннер хоче прибудувати забійний цех біля першого свинокомплексу. Так, підприємець хоче і в перспективі відкрити виробництво власної готової свинини.

Фінляндія побудує стіну на кордоні з Росією аби захиститися

Томас Бруннер народився в Австрії. В 2006 році його родина придбала в Черкаській області непрацюючий тваринницький комплекс. Зараз, Томас спеціалізується на вирощуванні свиней без застосування антибіотиків.

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: