McDonald’s влаштував VR-екскурсію на ферми своїх постачальників (відео)

Над створенням автобусу оснащеного VR-технікою корпорація працювала 9 місяців. Віртуальну реальність компанія використовує для екскурсії фермами своїх постачальників. Планується, що автобус побуває в 7 різних місцях Великобританії, починаючи з Північної Ірландії, пише “Агро-Центр”.

Створюючи тур, розробники мали декілька цілей:

— довести, що яйця, яловичина та молоко виготовляються в Великобританії;

— популяризувати професію фермера.

ІТ в агросекторі: українські програмісти створюють стартапи у селі

За словами, Конора Маквея, директора департаменту постачань McDonald’s, таким чином компанія намагається стати більш відкритою та прозорою щодо своїх постачальників.

Перший віртуальний тур журналістам влаштували у Беркширі, де розташована молочна ферма. Журналісти віртуально відвідалина ферму, де курей тримають на вільному вигулі. Також вони побували на двох господарствах постачальників яловичини, де отримується м’ясо і відбувається приготування котлет. Загалом з McDonald’s  співпрацює з 17 тис. постачальників та фермерів.

Фермер з Рівненщини створив унікальний винахід (ВІДЕО)

Згідно з опитуваннями майже три чверті покупців хочуть знати про походження та спосіб отримання продукції. Вони напряму цікавляться доглядом за тваринами та захистом навколишнього середовища і критично ставляться до інформації, яка надходить від компаній, пише “Aggeek”.

McDonald’s купує не тільки британські продукти і не всі вони органічні або отримані при вирощуванні тварин на вільному випасі, але всі постачальники мають дотримуватись жорстких правил догляду за тваринами.

Корейці виготовлятимуть дрони на Кіровоградщині

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: