Українці почали частіше купувати зелень і мікрозелень
Українці почали більш здорово харчуватися, оскільки попит на зелень зберігається протягом усього року.
Детальніше про це розповідає Агроцентр.
Українці почали частіше купувати зелень і мікрозелень. Експерти кажуть – це тому, що люди переходять на здорове харчування.
Зазначається, що майже половину цього ринку складають салати. Найчастіше українці купують салат латук і ромен. А ще салатні суміші. Надзвичайно популярні серед українців також петрушка та кінза. А от серед пахучих трав споживачі віддають перевагу фенхелю.
Нагадаємо, що вже навесні в Україні подорожчають деякі продукти, зокрема, овочі та фрукти, а також м’ясо. А загальна інфляція становитиме близько 7-8%.
Джерело: сайт Час-Дій
Читайте також: У Держстаті назвали продукти, які найбільше подорожчали з початку року
Повідомити про помилку
Текст, який буде надіслано нашим редакторам: