Вигідний бізнес: українські селяни заробляють на чорній ковбасі (відео)

Заробляти на ковбасах звичайним селянам цілком реально – так, в українському селі Зіньків, що на Хмельниччині, вже кілька поколінь займаються виготовленням чорної ковбаси за секретними рецептами, пише “Агро-Центр”.

Секрети передаються з покоління в покоління, а складова ковбаси – виключно органічна. Як розповідає господарка, напередодні свят усю продукцію розкупляють, вони не можуть задовольнити попиту. Серед клієнтів і чимало народних депутатів, які купують продукцію цілими ящиками.

На Львівщині молоді фермери виготовляють екзотичні сири (відео)

Київський фермер на екзотиці заробляє більше 7 мільйонів в рік (відео)

Виробництво ковбаси – сімейний бізнес. Детальніше про це дивіться у випуску програми “Ля Село”:

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: