Рейдерство ФСБ: Медведчук хотів купити Аграрну партію (деталі)

Аграрну партію України намагаються захопити проросійські сили на чолі з кумом Володомира Путіна – Віктором Медведчуком. Спроба захоплення розпочалася після невдалої спроби “купити” партію. Таку заяву сьогодні на прес-конференції у Києві зробив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик, пише “Агро-Центр”.

За словами Віталія Скоцика, після оновлення партії та становлення її як впливового політичного гравця в Україні, до політичної сили почали інтегрувати людей Медведчука: Михайла Поживанського, Олега Корбана та Володимира Шандру. Ці політики пов’язані з діяльністю Юлії Тимошенко та Віктора Медведчука. Вони ж підтягнули до роботи партії скандального політтехнолога Володимира Грановського:

“Члени нашої партії – люди землі, які знають, як потрібно розвивати Україну. Ми прийшли у політику в 2014 році і не мали такого досвіду, як наші опоненти”,

– розповідає Віталій Скоцик.

Згодом той ж Володимир Грановський особисто пропонував лідеру партії об’єднатися з проросійськими силами за чималі гроші. Проте, після відмови, люди Віктора Медведчука почали робити усе, аби змінити лідера та отримати контроль над прийняттям рішень у партії. Вони навіть спробували підкупити керівників обласних осередків, пропонуючи чималі суми – стверджує Віталій Скоцик:

“Зараз йдуть спроби скупити голів обласних осередків за гроші, ймовірно, російського походження, про що будуть подані відповідні заяви до правоохоронних органів. Всі ці дії ведуться задля однієї мети – спроби зміни Голови Партії”

Поміж іншим, було також призначено на посаду в.о. Керівника Центрального апарату людину, підконтрольну Віктору Медведчуку. Проте, після заяви партійців на ім’я Віталія Скоцика з проханням очистити партію, було призначено Політичну раду партії на 13 вересня. На Політичній раді буде висунена пропозиція виключити людей Медведчука з лав партії. Зараз їх повноваження призупинено. Політтехнолог Володимир Грановський не має допуску до офісу партії ще з кінця липня. Вже у жовтні відбудеться і з’їзд партії, на якій розглянуть питання роботи в регіонах та плани на президентські та парламентські вибори.

Додаємо заяву лідера партії Віталія Скоцика:

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: