Агро-Центр представлятиме відомий італійський бренд OFAS в Україні

Незабаром в Україні з’являться оригінальні диски до дискових борін італійського виробництва OFAS. Відомий італійський бренд представлятиме компанія “Агро-Центр”, яка займається виробництвом та продажем запчастин до сільськогосподарської техніки.

Компанія OFAS є лідером з виробництва дисків до дискових борін і сівалок. Для виробництва деталей у італійській компанії використовується сталь марки 30MnB5 з підвищеним вмістом бору. У порівнянні з іншими виробниками дисків, OFAS закупляє сталь тільки у швейцарських компаній. Ця сталь давно визнана найбільш якісною у Європі, адже має мінеральне походження. Для виробництва продукції OFAS не використовує метал, який отриманий після переробки. Такі запчастини є більш міцними і довговічними, стійкі до зносу. Завдяки цьому, OFAS є постачальником запчастин першої комплектації на заводи виробників техніки у Німеччини.

Відтепер оригінальні запчастини високої якості можна буде придбати і в Україні. Італійський бренд представлятиме українська компанія “Агро-Центр”, яка запропонує найкращі ціни на ринку, широкий асортимент та реальну гарантію на продукцію. За деталями звертайтеся до менеджера-спеціаліста з OFAS за номером телефону:

+38 (067) 364 20 11 – Василь Полунець

Також, більше дізнатися про можливості співпраці можна у вісьмох гуртівнях Агро-Центру. Контакти та адреси можна знайти в інтернет-магазині компанії.

Довідково:

У 1950 році в невеликій майстерні, яка була обладнана гідравлічними пресами сім’я Favero почала виготовляти наконечники до ґрунтообробної техніки та лопати. З сімейної майстерні OFAS потім стала невеликою компанією з обмеженою відповідальністю “Officine Riunite Favero Sas”, що розширила виробництво і почала виробляти садові інструменти.

Наприкінці 1960-х років компанія побудувала великий завод, який почав виробляти якісну продукцію і працює до цього часу. OFAS розробили новий асортимент продукції запасних частин для сільськогосподарської техніки.

Нині компанія OFAS — один з кращих європейських виробників, який поєднує сучасний підхід і майже 70-річний досвід.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: