“Агро-Центр” презентує новинки асортименту на найбільшій виставці України “AGROEXPO 2018” (фото)

Найбільша агропромислова виставка України “AGROEXPO” проходить цими днями у місті Кропивницький. Особливістю виставки є можливість побачити в роботі усі типи аграрної техніки на демонстраційному полігоні площею 60 000 квадратних метрів. Агро-Центр теж відвідав виставку, тому ділимося актуальними новинами.

“AGROEXPO” – найбільший в Україні agrohub. На виставці аграрії з усієї країни можуть познайомитися з новинками техніки, відвідати сільськогосподарську ярмарку та навіть взяти участь у конкурсах.

Агро-Центр завжди бере участь в українських та європейських виставках і щоразу презентує найактуальніші новинки. Цього разу на стенді “Агро Центру” можна побачити продукцію таких компаній як: FarmingLine, Mogul, Paramo, ZVL, Kamar, Agropa, Gufero, Tagex. 

Також, було представлено бренд Heavy Parts – якісні українські запчастини для сільськогосподарської техніки, які користуються попитом і серед європейських фермерів.

Як у Польщі підтримують фермерів (фото)

Нагадаємо, що “Агро-Центр” – перша українська компанія, яка запустила власне виробництво запчастин до сільськогосподарської техніки в Україні та Чехії.

Причепи-розкидачі посліду – у тренді найбільшої виставки Східної Європи (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: