Австрійський виробник сільськогосподарських машин Lindner розширює серію тракторів Lintrac

Тірольська компанія-фахівець з виготовлення сільськогосподарської техніки Lindner розширює свою безступінчату серію Lintrac, пише “Агро-Центр”.

Найважливіше нововведення: Lintrac 130 – це перший трактор Lindner з новим двигуном синхронного ступеня Perkins 5. Виробництво серії Lintrac 130 розпочнеться у квітні 2020 року.

Італійці будуватимуть на Сумщині завод зі збору сільгосптехніки

Маючи 3,6 літра і 100 кВт потужності (що еквівалентно 136 к.с.) і крутний момент 550 Нм, Lintrac 130 – це найпотужніший трактор, який пропонує Lindner.

Двигун настільки компактний, що вписується в компактний відсік двигуна, включаючи фільтри для твердих частинок і очищення вихлопів.

Американський фермер відкрив мережу магазинів з продажу м’яса через автомати

Lindner також розробив змінну передачу TMT11-ZF від Lintrac 110. Режим з високою тягою збільшує тягу до восьми кілометрів. Крім того, Lintrac 130 набирає потужність підйому 4 900 к.п. на задній гідравліці. Максимально допустима вага багажу складе вісім тонн, Lintrac 130 також буде доступний у версії 50 км / год. Високопродуктивна робоча гідравліка Bosch з насосом змінного переміщення забезпечує 88 л / хв (опціонально 100 літрів).

Вчені розробили робота для знищення бур’яну

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: