“Бабусі за кермом”: в Україні відбулося оригінальне ралі (ФОТО)

«Залізні» коні, або ще по-народному мотоблоки, нині чи не найнеобхідніший транспортний засіб у селі. Кожен фермер бажає мати такого красеня у себе в господарстві, адже він багатофункціональний, економний та простий у використанні.

Ним можна город скопати чи засіяти, зібрати й перевезти врожай. Більше того, селяни умудряються використовувати його як повноцінний транспортний засіб – виїхати великою компанією на природу, проїхатись до магазину чи зганяти до райцентру за 20 км.

У смт. Чернівцях Вінницької області цьогоріч вдруге пройшов районний фестиваль «Мотоблок – 2017». Організувала його місцева громадська організація «Нам небайдуже». В рамках дійства учасники змагалися у перегонах на швидкість. У фестивальний день до райцентру з’їхалася власники мотоблоків з різних куточків області. Свої транспортні засоби вони прикрасили кульками та патріотичними стягами.

Перед основними заїздами всі учасники змагань проїхались центральною вулицею селища, аби продемонструвати глядачам своїх «залізних». Всіх учaсників було поділено нa кaтегорії легких, вaжких мотоблоків тa міні-трaкторів. Нa трaсі їх чекaли непрості випробувaння – мaневреність, поїдaння дорогою вaреників, перевезення вaнтaжу тa інші. І це все нa швидкість. За кермуванням можна було вгледіти навіть бабусь.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: