Французькі науковці розробили програмне забезпечення для цілковитого контролю за фермою (відео)

Сільське господарство стає все складнsibv, особливо з огляду на зростаючу кількість зобов’язань та необхідність надання органам влади офіційних документів. Фермеру стало важко керувати цією документацією звичайними засобами. Саме це наштовхнуло науковців на нову розробку, пише “Агро-Центр”, з посиланням на Future Farming.

Перша ідея полягає в тому, щоб запропонувати глобальне рішення з екосистемою партнерів, що дозволяє кожному фермеру вибирати і використовувати тільки те, що йому потрібно, все на одній платформі. Це рішення базується на платформі SaaS (Software as a Service).

У Білорусі планують випустити “трактор майбутнього”

365Active – це автоматизована система для запису часу, відстаней і втручань. Через підключені ящики (365ActiveBoxes) і мобільний додаток 365Active користувач має можливість без особливих труднощів стежити за всіма своїми машинами та обладнанням.

За допомогою програмного забезпечення легко стежити за фермою:

— відображення живого руху на карті ферми;
— показано рух за останні 12 годин;
— ідентифікація людей, матеріалів та обладнання на карті ферми;
— візуалізація водіями власного положення і руху і положення інших водіїв за заявкою;
—вік або марка матеріалу більше не має значення. Крім того, 365FarmNet є рішенням для всіх фермерів.

У Сінгапурі створять плавучі села (фото)

На веб-основі рішення не вимагає попереднього завантаження або встановлення. Після реєстрації фермер може отримати дані з будь-якого планшета, комп’ютера або смартфона. Єдиною технічною вимогою є доступ до Інтернету.

Грандіозна ферма в пустелі вироблятиме сотні тонн овочів (ФОТО)

“Це означає, що він може інтегрувати співробітників, учнів або членів сім’ї в свій обліковий запис 365FarmNet. Права на читання і письмо налаштовуються для того, щоб зберегти контроль доступу до його інформації. Це дає можливість ще більш ефективної співпраці.”

— пояснюють розробники.

 

Система дозволяє підключення сільськогосподарського обладнання незалежно від їхнього віку. Сільськогосподарська реальність полягає в тому, що не всі фермери використовують пов’язане сільськогосподарське обладнання. І все ж, для того, щоб мати можливість стежити за їхньою роботою, необхідна підтримка їхніх матеріалів. З системою 365Active, фермер не потребує оновлення свого техно парку та інвестицій, які були б дуже дорогими.

В Антарктиді зібрали перший врожай (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: