Як можна заощадити кошти придбавши посівний комплекс ЕСПРО?

Аграрії знають, що виправити помилки, допущені при сівбі, практично неможливо. На формування майбутнього врожаю впливають не тільки погодні умови, що складаються восени, а перш за все якість передпосівного обробітку ґрунту, глибина закладання та ефективність прикочування насіння, способів внесення добрив. Надійні посівні комплекси дозволяють зменшити ризики під час висівної кампанії. Саме тому вкрай важливо обирати якісні агрегати. KUHN ESPRO — приклад універсального обладнання, з яким за один прохід виконується відразу три операції — дискування, коткування і посів на швидкості до 17 км на годину. 

Посівний комплекс, з яким посівна стає менш затратною

Беззаперечна перевага KUHN ESPRO в тому, що за один прохід посівний комплекс виконує одразу сім операцій. Головні переваги кожної сівалки лінійки ESPRO — висока точність висіву, простота налаштування та агрегатування з тракторами середньої потужності. 

Кожен комплекс:

  • можна адаптувати під вимоги господарства, адже всі технічні системи синхронізовані між собою;
  • допомагає аграріям економити на використанні додаткової техніки, адже будь-яке інше обладнання стає непотрібним;
  • всі технологічні операції виконуються без перерв, що суттєво скорочує час роботи та дозволяє максимально використовувати наявну у ґрунті вологу;
  • налаштування з калібровкою не викликають ускладнень та займають менше часу оператора, ніж зазвичай, що також дозволяє економити на оплаті людиногодин. 

Запорукою економічного споживання палива є агрегатування з тракторами середньої потужності. Оскільки потужні трактори не потрібні, фермери можуть економити на пальному та в цілому зменшувати експлуатаційні витрати на обладнання. 

Висока продуктивність KUHN ESPRO: швидкість без втрати якості

Сівалка зернова KUHN ESPRO зручна у налаштуваннях та експлуатації. Аграрії називають її найкращим рішенням для посівних робіт в Україні. Високо оцінили посівні комплекси бренду і спеціалісти DLG (Німецька асоціація аграрного та продовольчого сектору), які ще у 2016 році присудили сівалці ESPRO 6000 R власний знак якості. Сьогодні у лінійці ESPRO достатньо агрегатів  із робочою шириною від 3 до 8 метрів, щоб фермери могли підібрати необхідну модель залежно від поставлених технічних задач. 

Посівний комплекс гарно тримає задані параметри. Сошниковий брус CrossFlex забезпечує точність висіву та рівномірну глибину загортання насіння на високій швидкості. Кліпсами регулюється глибина посіву та обробітку. Одна катушка відповідає за калібровку, отже з першого разу можна зробити всі налаштування. Великі бункери для добрив дозволяють працювати 3-4 години без зупинки. 

Вирізні сферичні диски, розташовані у два ряди, ефективно подрібнюють рослинні рештки, а їхня форма дозволяє сівалці працювати навіть на глинистих ґрунтах. Опорні колеса зміщені за унікальною конструкцією, завдяки чому знижуються вимоги до тягової потужності тракторів та полегшується буксирування сівалки. Квадратний профіль шин мінімізує налипання та надмірне ущільнення ґрунту. Прикочувальні колеса та закриваюча борона запобігають утворенню кірки після закладання насіння. 

Кожна деталь зернової сівалки KUHN ESPRO продумана до дрібниць та працює на совість. В результаті фермери отримують рівну поверхню поля, де кожна насінина закладена на встановлену глибину та притиснута до посівного ложа.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: