Як обрати сівалку зернову і не прогадати

Посів зернових культур є ключовим етапом у сільськогосподарських роботах. Від якості його залежить загальна продуктивність врожаю. Завдяки здобуткам агропромислового комплексу сьогодні можна придбати сучасні сівалки з ефективною конструкцією. Їхнє виробництво впроваджено як на великих заводах, так і в майстернях середнього бізнесу. Гнучкість приватних компаній дозволяє оперативно вносити зміни та покращувати характеристики вузлів та агрегатів такої сільськогосподарської техніки. Компанія BM systems https://www.agrobm.com/ пропонує сівалки з покращеним функціоналом.

Фермеру слід ретельно підходити до придбання такого обладнання. Розумна економія коштів у такому разі має бути багатоступеневою. Купівля у виробника дозволяє не витрачатися на послуги посередників. Але важливішим є питання вибору якісної техніки. Її бездоганна робота дозволяє проводити посів із заздалегідь заданими параметрами та використанням певного обсягу зернової сировини.

З чого складається сівалка

Ми займаємось виробництвом механічних сошникових сівалок для дрібнонасіннєвих культур. Вони характеризуються універсальністю та надійністю, високою точністю. Купуючи у нас сівалки, ви набуваєте продукції європейської якості. Вона відповідає вимогам, що висуваються до подібних видів сільськогосподарської техніки: мінімально зсуває ґрунт, розрізає рослинні залишки, забезпечує точне внесення насіння на потрібну глибину. Основними елементами сівалки є:

  • рама з потовщеного металу;
  • сошники зі зміщенням – для кращого несення добрив та насіння в грунт;
  • місткий зернотуковий бак, який можна об’єднати на насіння чи добрива;
  • сім’япроводи та висіваючий апарат з композитних матеріалів, для точної та акуратної подачі зерна.

Механічні сошникові сівалки не потребують великих тягових зусиль. Вони легко котяться по полю, не створюючи сильного опору, з мінімальними порушеннями структури ґрунту та стінок борозни.

Чому механічні сошникові сівалки слід купувати у BM systems

Наскільки якісно сівалка виконує покладені на неї функції, залежить від стану кожної деталі. Використання якісних комплектуючих та композитних матеріалів збільшує її ресурси та терміни міжремонтної експлуатації. Продукція компанії BM systems має багато переваг, серед яких виділяють:

  1. Використання якісних матеріалів. Кожна деталь сівалки фарбується вручну. Лише після цього обладнання збирається. У фарбу додається затверджувач. Вона стійка до нагрівання, впливу вологи та ультрафіолетового випромінювання, на відміну від порошкових сумішей, які не витримують тривалий час атмосферних впливів у полі. Навіть після двох років експлуатації фарба не вигорає, зберігаючи свої характеристики.
  2. Застосування якісних комплектуючих і композитних матеріалів. Сім’япроводи, висівна котушка виконані з міцного, стійкого до зносу пластику. Його можна використати роками без заміни. Навіть при прямому фізичному впливі він не руйнується через еластичність матеріалу. Він не перетирає та не травмує зерно. Це підтверджують наші покупці, які вже практично довели високу якість цих комплектуючих.
  3. Бак для насіння. Чим він більший, тим значніша площа поля для обробки. Сівалка компанії BM systems за один цикл обробляє 2 гектари ріллі, що майже втричі більше, ніж у конкурентів. Фермер не робить зайвих зупинок, не витрачає час і солярку. Але важливими є також конструкція заправних люків і внутрішній стан цієї секції. Насіння повинне легко переміщатися вниз, щоб потім рухатися до сошок.
  4. Можливість блокування насіннєпроводу сівалок. Таким чином здійснюється зміна відстані між рядками посіву. Агрономічні вимоги мають особливі положення для кожного виду сільськогосподарських культур. Так для жита це 15, а для ріпаку чи сої вже 45 см. Таким чином, на одному устаткуванні можна засівати будь-яку дрібнонасінну культуру.
  5. Майстерна робота варіаторів. Якісні сівалки від компанії BM systems мають відразу два вказані вузли. Таке технологічне рішення збільшує точність дотримання норм використання посівного матеріалу. Варіатори налаштовуються з малим кроком, який дозволяє буквально вважати зерна, що висіваються. Дотримання лінійних відстаней між паростками дозволяє отримати оптимальний результат у перерахунку на гектар ріллі.
  6. Використання підшипникового вузла замість втулок, що не дозволяє повідку сошників розбовтатися, зберігаючи стабільне міжряддя. У звичайних сівалках цієї мети застосовується втулка, ресурс якої обмежений. Інженери компанії замінили її на підшипник, через що зберігається жорсткість конструкції та стійкість напрямку висіву.

Виробник сівалок готовий забезпечити своїм клієнтам гарантійне та післягарантійне обслуговування придбаної техніки. Можливість додаткової купівлі запчастин спрощує тривалу експлуатацію та ремонт обладнання.

Автор: Владислав Науменко

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: