Як зекономити на запчастинах до сільськогосподарської техніки?

Багато людей, які ремонтують сільськогосподарську техніку іноземного виробництва, часто звертаються до постачальників саме оригінальних запчастин. Мало хто знає, але запчастини від виробника для техніки і для ремонту часто відрізняються за якістю. Як говорять у нас в Одесі “Две большие разницы”.

Ми сьогодні бачимо фантастичний зріст економіки Китаю. Це, фактично — перша країна у світі за темпами приросту економіки; ми бачимо їхню інфраструктуру, мости, розв’язки, аеропорти та лікарні, які будуються у стислі строки. Ми спостерігаємо, що китайські продукти стають все якісніші. Чому вони змогли це зробити? Причин багато, але одна із найважливіших — внутрішнє споживання.

Китай значною мірою орієнтується на внутрішнього споживача. При виборі товару вони віддають перевагу вітчизняному виробнику. Купують, в першу чергу, своє. Довіряють своєму. Розвивають своє. Як на мене — дуже патріотично і відповідально.

Що пропонує сьогодні український ринок у сегменті запчастин? Чи варто купувати українське? Чи відповідає якість запропонованій ціні? Купувати аналоги чи оригінал?

На допомогу приходять українські виробники. Вони виготовляють якісні аналоги для Claas, LEMKEN, John Deere, New Holland, Case, Amazone, Horsh, Vaderstat, Farmet та інших відомих марок.

Сьогодні хочу представити власникам сільськогосподарських компаній та ремонтних майстерень український бренд, який уже не перший рік виготовляє запчастини високої якості за демократичними цінами. Це — Heavy Parts Original.

Наш бренд охоплює лінійку із понад 300 видів запчастин до техніки іноземного виробництва, які за якістю не поступаються тим запчастинам, які встановлені на нову техніку оригінальним постачальником. Серед іншого це – ланцюгові зірочки, вали, пальці, втулки, ступиці, корпусні деталі та ін. Загалом — запчастини до комбайнів, сівалок, борін, плугів тощо.

Вісім складових, які гарантують якість запчастин Heavy Parts Original:

  1. Сировина, яку ми використовуємо, за складом ідентична оригінальним запчастинам.
  2. Ми використовуємо лише сучасні методи та технології обробки матеріалів.
  3. Наші майстри — спеціалісти з багаторічним досвідом роботи в металообробній галузі.
  4. Виготовлення деталей відбувається на верстатах з числовим програмним керуванням, що забезпечує високу точність геометрії деталей.
  5. Ми використовуємо термічну обробку запчастин, що значно подовжує термін їх використання.
  6. Для захисту від корозії наші вироби підлягають фарбуванню або гальванічному покриттю.
  7. Для захисту від підробок ми використовуємо голограми.
  8. Брендоване пакування наших запчастин робить їх впізнаваними та естетично довершеними.

Фізично виробництво під брендом Hearvy Parts Original розміщене дуже вигідно для наших партнерів у м. Рівне на трасі Київ-Чоп, що дозволяє оперативно відправляти замовлення по всій території України. Ми працюємо також із торговими мережами у Європі. Сьогодні наші запчастини мають попит у Німеччині, Польщі, Білорусі та інших країнах.

Для підприємств, які займаються ремонтом техніки, ми надаємо спеціальну знижку — “На майстерність”.

Запрошуємо на наш сайт власників, директорів, головних інженерів сільськогосподарських підприємств. Нашим партнерам сайт допоможе оперативно відслідковувати наявність запчастин та надходження новинок.

А у наступних статтях ми розповімо про людей які створили бренд Heavy Parts Original, людей які виробляють Heavy Parts Original, та людей які користуються Heavy Parts Original.

Я гарантую – ви будете задоволені нашим продуктом!

З повагою, Іван Шевчук, директор ППФ АГРО-ЦЕНТР

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: