John Deere випустив мінітрактори серії 3D

В асортименті компанії John Deere з’явилися нові мінітрактори серії 3D. До серії входять моделі 3025D, 3035D та 3043D, пише “Агро-Центр”.

Розробники розповідають, що ця серія тракторів врахувала усі побажань операторів. Трактори серії 3D оснащені трансмісією з зубчастим приводом і мають три варіанти потужності.

“Нашим клієнтам потрібні потужні машини, які здатні впоратися з безліччю видів робіт. І не важливо, чи це велика площа землі і потрібна проста надійна машина для широкого діапазону робіт, чи вирощують горіхи і фрукти та потрібен надійний трактор — серія 3D є чудовим рішенням”,

— підкреслив менеджер з маркетингу продукції John Deere Демарк Коул.

Фіни перетворили старий комбайн на гоночний драгстер (відео)

Трактори серії мають три варіанти потужності: 25 к.с., 35 к.с. і 43 к.с., вага становить 1260 кг, а тягове зусилля 1814 кг.

Довга колісна база і ширина підвищують стабільність машини і забезпечують плавну їзду, навіть на поганій поверхні. Ці трактори мають малий радіус розвороту та гідростатичну систему керування, яка забезпечує маневровість з мінімальними зусиллями оператора.

1156 кінських сил для збирання корму (фото, відео)

Трактори серії 3D мають потужний зчіпний пристрій і трьохточкову зчіпку, яка може підіймати до 725,7 кг. Двонасосна гідравлічна система дозволяє користувачам одночасно керувати і піднімати навантажувач. Поки один насос відповідає за керування, другий керує іншими гідравлічними функціями.

Вчені розробили робота для знищення бур’яну

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: