Компанія Агро-Центр представила продукцію на найбільшій українській виставці “Агро-2019” (фото)

Сьогодні завершується одна з найбільших агропромислових виставок в Україні та Східній Європі – “Агро-2019”. Серед інших компаній, тут була представлена також і компанія “Агро-Центр”, яка займається виробництвом та продажем запчастин до сільськогосподарської техніки.

Менеджери компанії представили якісні запчастини до агротехніки Heavy Parts, які виготовляються в Україні, та експортуються у європейські країни.

Була також представлена продукція брендів Tagex, ZVL, Farming Line, Kamar, Ofas, ексклюзивним офіційним представником яких в Україні є компанія “Агро-Центр”.

“Фішкою” стенду був ралійний автомобіль Mogul Racing Team, з яким охоче фотографувалися відвідувачі. Офіційним представником виробника чеських мастил Mogul в Україні є також компанія “Агро-Центр”. Підприємство на чолі з директором Дмитром Соломчуком вже багато років фінансує розвиток мото- та автоспорту в Україні.

Стенд відвідали представники багатьох країн світу: як Європи, так і Азії; а також чимало українських партнерів. У компанії сподіваються, що після виставки вдасться плідно працювати з новими партнерами.

Замовити запчастини та дізнатися більше про компанію ви зможете за посиланням.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: