Компанія чипсів Pringles готує паперову екоупаковку для легшої переробки

З 9 вересня компанія продаватиме чипси у новій упаковці упродовж шести місяців і трьох магазинах Великої Британії.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: У Великій Британії пакування чипсів Pringles називають “нічним жахіттям для переробки”, бо воно складається з різних матеріалів, які складно відділити. Тому компанія вирішила перейти на переробні упаковки з паперу. 

Зараз упаковка складається з металевої основи, пластикової кришки, металевої відривної кришки та картонної трубки з фольгою. 

Зараз виробник чипсів Kellogg випробовує простіше пакування. Приблизно 90% нової банки – це папір і 10% – пластикова кришечка, що має захистити продукт від пошкоджень киснем та вологою.

З 9 вересня компанія продаватиме чипси у новій упаковці упродовж шести місяців і трьох магазинах Великої Британії. Потім виробник проаналізує реакцію покупців та вирішить, як баночку можна вдосконалити. До 2025 року компанія має запустити упаковку, яка буде повністю перероблятися.

Коментар: Якщо вони залишать пластикову кришечку, це збільшить забруднення. Наприклад, люди на пікніках просто залишатимуть їх на природі, а потім кришки потраплятимуть у водойми. Від пластикової кришки треба відмовитися“, – розповів член Асоціації з переробки Саймон Еллін.

Джерело: пресслужба Pringles 

Читайте також: Фермер посадив 2 млн соняшників просто щоб порадувати людей

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: