Компанія JCB представила оновлену версію навантажувача для фермерів

Компанія JCB представила нову гусеничну версію навантажувача 3TS-8T, розроблену для роботи в делікатних умовах. Вона поєднує маневреність фронтального навантажувача, низький тиск на ґрунт і зчеплення гусеничного навантажувача, а також додаткову маневровість телескопічної стріли, пише “Агро-Центр”.

На гусеничній версії був збережений компактний вилковий навантажувач та концепція телескопічної стріли, як на колісному агрегаті. Новинка обладнана 4,4-літровим 74-сильним (55 кВт) двигуном JCB EcoMAX. Продуктивність гідравлічної системи становить 90 л/хв стандартно, а в якості опції доступна додаткова високопродуктивна система 125 л/хв. Жорстко встановлені рами гусениці оснащені 450-міліметровими гумовими стрічками, гідростатичний привід продукує швидкість до 12,6 км/год.

Краще — за кордон: майже всі органічні продукти вивозять з України

Висота підйому та розгинання стріли на новій версії практично така ж, як і на колісній, проте в гусеничному варіанті вантажопідйомність складає 5,7 т (4,4 т на 3TS-8W). Номінальна робоча потужність (35% від навантаження перекидання) гусеничної машини складає 732 кг, коли стріла повністю розігнута, максимальне навантаження поверх бортів зросло з 2,9 м до 3,8 м, а розгинання стріли вперед на рівні землі збільшилося з 1,1 м до 2,5 м.

Кубічні кавуни: фермер з України дивує формами (фото)

В компанії стверджують, що навантажувач має достатню довжину розгинання стріли для завантаження і розвантаження пелетів, ящиків з картоплею, мішків з добривами та тюків з однієї сторони стандартної вантажівки або причепу. Як і колісний варіант, гусеничний навантажувач Teleskid 3TS-8T має ковш місткістю 0,43 м³ або 0,36 м³ та цілий ряд іншого обладнання.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: