Компанія John Deere повідомила про випуск нової серії продуктивних тракторів

Прес-служба команії John Deere — американського виробника сільгосптехніки повідомила про випуск нової серії продуктивних тракторів 6M, пише “Агро-Центр”, з посиланнмя на “Traktorist”.

Всі моделі тракторів серії 6M оснащені кабіною в новому дизайні. Вдосконалена звукоізоляція дозволила досягти рівня шумів до 70 дБ (А). Всі важливі елементи керування знаходяться на оновленій правій консолі. Моделі з трансмісією CommandQuad опціонально можуть бути оснащені Compact CommandArm й елементи управління будуть знаходиться на підлокітнику. Кабіна має механічну підвіску. Передній міст — з незалежною підвіскою TLS. Кругова система LED-освітлення дозволяє працювати в нічний час.

Бельгійський завод New Holland двічі обікрали. Сума збитків – 250 000 євро

У нових тракторах представлено до чотирьох механічних або електричних SCV. Трактори John Deere 6M вперше доступні з електричними клапанами. Перемикачі на електрогідравлічному важелі управління повністю програмовані. За допомогою кнопкового перемикача можна змінити напрямок руху з використанням як електрогідравлічного, так і механічного важеля.

Фермер будує підвал за допомогою іграшкової техніки (відео)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: