Компанія New Holland випустила новий трактор для обробки горбистих ділянок (фото, відео)

New Holland розширили свою лінійку тракторів та випустили новий гусеничний трактор серії TK4. Його особливість в тому, що він призначений для роботи на горбистих та похилих полях, пише “Агро-Центр”.

Серія тракторів TK4 розширена і містити новий флагман TK4.100 потужністю 107 к.с. (79 кВт). Він оснащений новим, більш великим гідравлічним насосом потужністю 80 літрів, щоб користувачі могли використовувати більші інструменти.

На Вінниччині створили диво-автомобіль (фото)


Нова модель передбачає чотири варіанти кабіни, які можна змінювати в залежності від локації робіт: на полі та горбистій місцевості. Машина має й інші покращені деталі, такі як нова кришка між моторним відсіком і місцем оператора, яка захищає його від впливу гарячого повітря і пилу або високоефективну систему кондиціонування повітря з більшими вентиляторами, забезпечуючи більш стабільний і плавний потік повітря.

Вихлопні гази замість добрив: як німецький фермер підживлює свої землі (відео)


У тракторах серії TK4 також є обладнання, яке підвищує безпеку на дуже крутих схилах, включаючи Steering-O-Matic Plus і гусеничну шасі SmartTrax.

ІТ в агросекторі: українські програмісти створюють стартапи у селі

 

“Протягом багатьох десятиліть, New Holland збудував репутацію фахівця тракторного сектора. Сьогодні ми можемо запропонувати широкий спектр обладнання з високим ступенем спеціалізації, в тому числі вузькі та широкі трактори для садів і виноградників, низькі трактори для сільськогосподарських культур, що вирощуються під захистом, серію гусеничних тракторів для роботи на схилах, а також нішевих продуктів, таких як трактори з колесами izodiamterycznymi для прибирання винограду та оливок.”

— розповів Шон Леннон, Директор тракторів New HOLAND.

Підписуйтеся та слідкуйте за випусками програми “Ля Село”:

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: