Компанія Pöttinger випустила нові косарки серії Pro

На офіційному сайті Pöttinger повідомили, що для сезону 2020 компанія презентує нову серію косарок Pro, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Traktorist.uа”.

Нова серія Pro поєднує в собі дискові косарки Novacat 261, 301 та 351 Alpha Motion Pro, а також барабанні косарки Eurocat 311 Alpha Motion Pro та Alpha Motion Plus Pro.

Косарки можуть працювати без плющилки з формуванням валка, а також з пальцевою ED чи вальцевою RCB плющилками. Для барабанних косарок у версії Plus в поєднанні з ED пальцевою плющилкою.

Канадський фермер створює парову машину нового покоління для знищення бур’янів

Нові моделі Pro мають три точкове приєднання до трактора. Відкидний фронтальний захист доступ до балки косарки полегшує очищення та заміну ножів. Захисний кожух можна легко відкрити, що забезпечує зручне регулювання розвантажувальних пружин. Центральна точка змащування розміщена на кронштейні. Оптимізований редуктор не вимагає ланцюга безпеки для карданних валів.

Більш ніж половина фермерів можуть втратити роботу через роботизацію

“Завдяки гармонійному веденню косарки по кожному контуру ґрунту вона має менше навантаження і таким чином це зменшує знос. Подовжується термін служби, так само як стабільність балки косарки з Tri Drive для кращої передачі потужності. Розробники компанії Pöttinger також придумали новий вигляд машини: нові моделі сяють дуже “гладким” та сучасним дизайном”, 

— зазначається в повідомленні.

У новій версії Pro використовується випробувана кінематика активної рами. За допомогою кронштейну Alpha Motion весь опорний каркас повністю копіює поверхню поля. Кожен рух косарки керується опорною рамою та отримує “плаваючий зріз”.

Аби врятувати популяцію бджіл вчені розробляють мережу вуликів зі штучним інтелектом

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: