Лайфхак для українських дорожників: чеські бітуми ефективні навіть при морозах (деталі)

В Україну компанія “Могул Лубрікантс” ексклюзивно імпортує якісні чеські бітуми, які використовують у будівництві доріг навіть при низьких температурах. Такі бітуми можуть допомогти українським дорожникам якісно ремонтувати дороги навіть взимку, пише “Агро-Центр”.

Пластичність, відмінні характеристики навіть при низьких температурах і різких перепадах, стійкість до деформацій різного типу — все це робить бітуми незамінними при зведенні доріг і будівель. У будівництві їх застосовують під час покрівлі даху та заливання підлоги. Більш як 90% всього виробленого бітуму використовується при будівництві доріг. Цей факт легко пояснюється тим, що саме нафтовий бітум є досить зручним і дешевим матеріалом для облаштування дорожнього полотна.

Українські вчені вивели понад 100 нових сортів картоплі

В Україні офіційним імпортером якісних чеських бітумів заводу PARAMO є компанія “Могул Лубрікантс”.

“Бітумне, та асфальтове виробництво заводу PARAMO засноване на більш ніж столітніх традиціях та ноу-хау. Завдяки цьому ми можемо запропонувати продукцію для практично всіх сфер будівництва та ремонту, починаючи з дорожніх в’яжучих бітумів до спеціальних гідроізоляційних виробів, призначених для захисту фундаментів, дахів, дерев’яних споруд, металоконструкцій, та інших об’єктів яким необхідний захист від вологи. Асфальтова та бітумна продукція PARAMO, a.s. відповідає всім європейським вимогам якості та екологічним показникам, які дотримані в кожній одиниці продукції.”

— розповів директор компанії Дмитро Кузьмінчук.

Фермер з Грузії розповів про своє господарство та як йому допомагає держава

Мастила та бітуми PARAMO в Україні представляє компанія “Могул Лубрікантс”. На фото:
Дмитро Кузьмінчук — директор “Могул Лубрікант” (зліва)

Використовуючи бітумну, асфальтову, та іншу продукцію чеського виробництва, партнери компанії Могул Лубрікантс можуть бути впевнені у якості.

Придбати або ж проконсультуватися з приводу бітумів заводу PARAMO, можна звернувшись безпосередньо у компанію “МОГУЛ ЛУБРІКАНТС”.  Адреса: м. Рівне, провулок Робітничий, 6А. Менеджер Дмитро +38 (097) 750 0 750.

Детальнішу інформацію про бітуми та мастила можна знайти за посилання.

Страхують навіть від дощу: як в Грузії влада підтримує фермерство

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: