Молоко на електромобілях: найбільший британський дистрибютор “відкинув” пластик і дизельні авто

Британська компанія Milk&More, яка є найкрупнішим дистрибютором молока у Великій Британії, інвестувала у найбільший автомобільний парк електромобілів. Це стало черговим кроком для підвищення екологічності діяльності компанії, пише “Агро-Центр”.

Нещодавно в компанії заявили, що запускають ще 160 нових електромобілів для розвезення продукції на території Великобританії. Так, вже з травня цього року загальний парк електромобілів компанії становитиме 500 одиниць. Нові електромобілі працюють від акумуляторних батарей і можуть проїхати без підзарядки близько 200 кілометрів. Таким чином, увесь автопарк електромобілів компанії за рік проїжджатиме більше 22 мільйонів кілометрів, економлячи 3,4 мільйона літрів дизпалива/рік.

Важливим нюансом такої логістики стало і зниження рівня шуму, адже найчастіше молочники доставляють продукцію клієнтам близько 7 години ранку. Це вже не перший крок компанії у напрямку екологічності. Так, молоко тут продають переважно у скляних тарах, а 1,7 мільйонів пластикових пакетів (які використовували за рік) замінили на паперові. Окрім іншого, створена кампанія з підвищення відсотку повторного використання скляної тари у виробництві з 25 до 30.

Британський магазин звинуватили в расизмі через солодких качечок до Великодня

В Україні запрацювала перша «Медова біржа»

Нітрати в овочах і фруктах: звідки беруться і як видалити

Компанія Müller Milk & Ingredients є найкрупнішим постачальником і дистрибютором молочної продукції у Великобританії, до її складу входять 11 молокопереробних заводів. Власниками є сім’я Мюллерів з Німеччини.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: