На Херсонщині модернізують фінський комбайн (фото, відео)

Скіф-280 Superior — український зернозбиральний комбайн Херсонського машинобудівного заводу, що виготовляється з весни 2017 року і є модернізованою версією фінського комбайна Sampo Rosenlew SR 3085 Superior. Перший клієнт отримав ключі від нового комбайна Skif 280 Superior ще на початку червня цього року, під час міжнародної сільськогосподарської виставки AGRO-2018 в Києві, пише “Агро-Центр”.

Skif 280 Superior оснащений двигуном AGIC Sisu Power 74 CTA (Євро 5) потужністю 276 к.с. Блок молотарки і сепарації складається з двох молотильних барабанів і 6-клавішні солом’яного ходунка загальною площею 6,3 м2. Зерновий резервуар має збільшену потужність до 8100 л, а час розвантаження складає 80 секунд.

Еко-алкоголь, або як з харчових відходів зробити горілку (фото)

На фотографіях легко побачити, що Skif 280 Superior насправді є копією фінського Sampo Rosenlew SR 3085 Superior, виробленого в 2007-13 роках. У 2017 році було підписано угоду про партнерство між Херсонський заводом будівельних машин і фінською компанією Sampo Rosenlew по спільному виробництву комбайна SKIF 280 Superior. Український завод планує виробляти майже 1500 комбайнів за п’ять років. Ціна комбінату становить близько 600 000 злотих.

Гарбуз вагою більше тонни виростили в США

В даний час фінська фабрика Сампо є найбільшим ліцензіаром серед зернозбиральних комбайнів. Машини продаються, в тому числі під брендами John Deere, Russian Terrion і Agromash, а тепер також як Український Скіф.

Прибутковий бізнес: українська малина завойовує європейський ринок

Історія Херсонського машинобудівного заводу почалася в 1887 році. В ході різних змін власників і, нарешті, націоналізації завод був названий Херсонський машинобудівний завод.

Вигідний бізнес: як посадити часник на зиму (відео)

У 1960-х роках був виготовлений дворядний комбайн для збирання кукурудзи, Херсон 7, а в 1970-ті роки – самохідна версія Херсона-200. Виробництво скімерів Skif і модернізованих версій комбайнів Sławutycz почалося з 2012 року.

Американські фермери “потролили” молодіжний бренд Supreme (фото)

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: