На Вінниччині п’яний тракторист збив людину та влаштував погоню з поліцією

16 листопада, в с. Сьомаки, що на Вінниччині нетверезий водій трактора вчинив наїзд на жінку та втікав з місця ДТП, про це повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області, пише “Агро-Центр”, з посиланням на Тraktorist.ua .

Тракторист вчинив наїзд на місцеву жительку, яка йшла з велосипедом по ґрунтовій дорозі. Травми які отримала постраждала, виявилися незначними.

“Під час оформлення ДТП 60-річний тракторист завів трактор та почав тікати в поле. Один з працівників поліції заліз на плуг та намагався дістатися кабіни, але водій зіштовхнув поліцейського з транспортного засобу. Аби зупинити нетверезого правопорушника, поліцейський зробив кілька пострілів по колесах трактора, але транспортний засіб не зупинився”,

— зазначається в повідомленні.

В Антарктиді зібрали перший врожай (фото)

Такого ще не було: в Італії провели ралі на машинах для збирання спаржі (відео)

Чоловіка вдалося затримати у селі Чернятинці. Туди він приїхав на своєму мікроавтобусі. Трактор відшукали у лісосмузі, де той застряг у багні.

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння водія притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст.130 КУПаП. Окрім цього, водій нестиме кримінальну відповідальність відповідно до ч. 1 ст. 286 КК України та. ч.2 ст. 342.

Наразі, трактористу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 2 р.

Канадський фермер створює парову машину нового покоління для знищення бур’янів

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: