New Holland представили трактор для малих фермерів (відео)

Виробник сільськогосподарської техніки New Holland презентував трактори для невеликих фермерських господарств Т4S, пише “Агро-Центр”.

Модель New Holland T4S розроблена для потреб невеликих фермерств, господарств, виробників овочів та фруктів, та поставляється в трьох варіантах, що конфігуруються за вибором.

Рівненське молоко опинилось у центрі скандалу

Машина працює на 2,9-літровому 3-циліндровому двигуні Tier 4i з турбонаддувом FPT, клапаном EGR та каталізатором окислення дизельного палива DOC. Потужність машин складає 55, 65 або 75 к.с. Модель розроблена з можливістю використання фронтального навантажувача та легким доступом до елементів управління.

Український фермер обігріває теплиці тоннами води у пляшках (фото)

В стандартній комплектації моделі T4S оснащені восьмишвидкісним переднім та заднім реверсом з чотирма синхронізованими швидкостями та двома верхніми та нижніми діапазонами.

Задня трьохточкова навіска завдяки двом зовнішнім гідравлічним циліндрам може піднімати 3 тонни. Разом з тим, є доступ до трьох гідравлічних розподільників для отримання стандартної витрати до 48 л/хв. Затребувана гідравлічна потужність досягається навіть в самих важких умовах експлуатації, включаючи фронтальний навантажувач або сінокосіння.

Всі трактори T4S оснащені двоступнічастим ВВП 540/540E. Його прогресивна модуляція захищає трактор та інструменти.

Компактний T4S має колісну базу 2,13 м, загальну висоту з кабіною 2,52 м, а в залежності від обраних коліс та шин, загальна ширина в задній частині трактора різниться від 1,44 до 1,95 м.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: