Нові косарки Disco від Claas (відео)

Компанія Claas представила фронтальні косарки Disco 3200 Move з оновленим переднім метеликом та косилочним брусом з діапазоном руху 1 м (600 мм вгору і 400 мм вниз) незалежно від фронтальної зчіпки трактора, пише “Агро-Центр”.

Новий передній метелик, разом з низькою віссю повороту з поточної серії Profil, забезпечує гарне копіювання рельєфу, особливо для більших тракторів та на більших швидкостях. Ця косарка також може повертатися в сторону з центральної осі повороту, що дозволяє їй повертатися назад для уникнення перешкод.

«Золота жила»: на Півдні знайшли гідну заміну соняшнику

Стандартно передній метелик має інтегровану гідравлічну підвіску Active Float, тиск якої можна регулювати через гідравлічну систему односторонньої дії. Механізм управління Disco Move можна інтегрувати в панель управління великих потрійних комбінацій косарок. Тоді косарка управляється через центральний операційний термінал, а задня косарка бере на себе функцію регулювання Active Float.

Кубічні кавуни: фермер з України дивує формами (фото)

Передній метелик може бути під’єднаний прямо до передньої зчіпки трактора або через А-подібну раму. Гідравлічні з’єднання стандартно оснащені зчіпками Kennfixx, які можуть працювати справа або зліва від переднього метелика. Датчик управління тиском підвіски також можна встановити з будь-якого боку.

Хліб в Україні різко подорожчає на чверть

Передній метелик має можливість ручного налаштування, що дозволяє легко і швидко встановлювати передні рульові тяги на правильній висоті відносно кабіни трактора, а привідний вал лише потребує змащення кожні 250 годин. Нові косарки не потребують паркувальної підтримки. Коли косарка не під’єднана, паркувальний засув блокує кінематику, тож косарка може стояти спокійно без додаткової підтримки.

Опціонально доступні кондиціонер з металевими вальцями, складні комбіновані фари та панель сповіщення, подвійні ширококутні дзеркала, які забезпечують кращу видимість при виїзді на дорогу, а також гідравлічні складні захисні бокові кришки.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: