Новинки техніки Fendt представили у Німеччині (фото)

Experience Fendt at First Hand (оцінка техніки Fendt в дії) – таким було гасло “Дня поля” від Fendt і Saaten Union. На заході були представлені нові розробки і продукти Fendt, пише “Агро-Центр”.

Зокрема, презентували новинки для захисту рослин:  Fendt Rogator 600 – оновлений самохідний обприскувач та Fendt Rogator 300 – причіпний обприскувач.

Головною перевагою Fendt Rogator є економія часу заповнення. Всі версії обприскувачів модельного ряду 2019 року комплектуються новим 5-ходовим клапаном. Це дозволяє пришвидшити заповнення і скоротити до мінімуму періоди простою. Використання 5-ходного клапану дозволяє оптимізувати процес заповнення, та забезпечує подачу води в промивний шлюз одночасно з промиванням каністри.

Ще однією інновацією є нова система кріплень сопел eQuadSelect. Відтепер, власники як самохідних, так і причіпних обприскувачів зможуть регулювати роботу чотирьох встановлених сопел безпосередньо із кабіни.

 

З функцією OptiRinse керувати автоматичною очисткою можна буде, безпосередньо з кабіни, натиснувши одну кнопку. Власники самохідного Fendt Rogator 600 зможуть встановити додатковий гідравлічний блок керування джойстиком в кабіні. Це дозволить контролювати роботу додаткового навісного обладнання, наприклад, розкидача гранул, безпосередньо з кабіни, а також регулювати за допомогою джойстика роботу задньої осі. Він також дозволить ефективніше долати та компенсувати бокове зміщення на схилах.

Самохідний обприскувач Fendt Rogator 600 має бак об’ємом 6 тис. л та збільшену ширину штанги — від 24 м до 36 м, завдяки спеціальному механізму складання. Техніка буде доступна у продажу з 2019 року.

Нагадаємо, компанія компанія JCB представила оновлену версію навантажувача для фермерів.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: