Один з лідерів зрошувальної техніки у світі планує вийти на український ринок

Американська компанія “Valmont Industries”, яка є одним зі світових лідерів по виробництву зрошувальної техніки, має намір зайти на український ринок. Про це повідомив Міністр агрополітики Роман Лещенко в Telegram.  

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Зі слів міністра, в “Valmont Industries” вивчили успішність реалізації земельної та старт іригаційної реформ в Україні, тому побудували досить амбітні плани щодо України.

Коментар: Практично кожна друга система зрошення у світі — це продукція “Valmont Industries”. Компанія має амбітні плани щодо розгортання в нас свого виробництва з високим рівнем локалізації: зможе виробляти та продавати в Україні системи зрошення повного циклу —  від насосних станцій до дощувальних машин останнього покоління“, — розповів Роман Лещенко. 

З його слів, найближчим часом очікується ухвалення законопроєкту №5202-д, який активізує розвиток зрошення в Україні та прискорить інвестиції в приватний сектор АПК нашої держави. Міністерство зі свого боку продовжує на наступний рік успішну державну програму щодо компенсації 25 % для виробникам вітчизняного с/г обладнання, а також масштабує для аграріїв державну програму підтримки в цій галузі.

Джерело

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: