У світі з’явився перший стаціонарний центр реабілітації дельфінів

В Індонезії з’явився реабілітаційний центр і притулок для дельфінів, які перебували в неволі — Umah Lumba Rehabilitation, Release and Retirement Center.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Ссавці, які прибувають до притулку Umah Lumba, отримують можливість відновити здоров’я і повернутися у свій дім — відкрите море. Ті з них, що не зможуть вижити без допомоги людини, залишаються у притулку, де їм надаються близькі до природних умови життя, а також турбота персонал.

Притулок Umah Lumba розташований на заході острова Балі, у спокійній затоці Баньюведанг, і являє собою декілька огороджених ділянок у морі. Ці загони глибиною 15 метрів, які є одними з найбільших у світі, містять безліч різноманітних морських мешканців — риб, кальмарів і ракоподібних.

У Балійському реабілітаційному центрі і притулку працюють ветеринар, охоронці й фахівці, які доглядають за ссавцями. Коли здоров’я врятованого дельфіна приходить до норми, експерти оцінюють, наскільки він готовий до того, щоб піклуватися про себе у природних умовах. Потім його перевозять до острову Кемуджан на базу Lumba Lumba (Camp Lumba Lumba Readaptation and Release Center), де готують до повернення в морське середовище проживання.

Джерело: сайт Велика Епоха

Читайте також: На Сумщині відкрили унікальну ферму з розведення благородних оленів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: