У Minecraft з’явилася посада віртуального садівника за 70 доларів на годину

Найбільший у Великій Британії садівничий ресурс WhatShed відкриває новий незвичний напрямок. Тепер фахівці WhatShed консультуватимуть англійців не лише з приводу реальних садів, а й з приводу віртуальних.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Компанія пропонує всім охочим найняти садівника, здатного довести до ладу світ клієнта в Minecraft. Консультант WhatShed вивчить віртуальний світ клієнта і допоможе перетворити його у “світ вашої мрії”.

Коментар: Ваш особистий консультант зможе заглянути у ваш ігровий всесвіт і розповісти, що у ньому добре, а що – не дуже. Він пояснить, що саме не так, і поділиться порадами про те, як привести все в порядок“, – розповідають у WhatShed.

Одночасно компанія зайнялася пошуком самих консультантів. Фанатам Minecraft пропонується роботу мрії: вони будуть проводити час в улюбленій грі, творити і заробляти непогані гроші: 50 фунтів на годину, близько 1917 гривень.

Працювати можна віддалено. Головне це розбиратися в Minecraft, володіти творчою жилкою і вміти спілкуватися з людьми. Крім того, плюсом буде знайомство з реальним садівництвом.

У WhatShed не уточнили, скільки садівників планується найняти і в який момент вони приступлять до роботи.

Джерело: сайт Whatshed

Читайте також: “Сік із пшениці”: житомирський фермер виготовляє унікальний напій

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: