Українська компанія допомагає фермерам зібрати врожай

Пшениця є одним із перших одомашнених злаків в історії, проте і до сьогодні залишається актуальною. Кожна країна, крім загальнопоширених сортів пшениці, має і свої місцеві.  Найчастіше сорти визначають за формами стебла і колоса. Розрізняють пшеницю також на твердих і м’яких сортів, а також за часом сівби на озиму та яру, пише “Агро-Центр”.

Пшениця є однією із головних продовольчих культур. Серед зернових вона характеризується найбільшим вмістом білків. В Україні поширено багато сортів, але лідером серед площ посіву є озима пшениця. Саме вона дає на нашій території потужні врожаї, забезпечуючи хлібом країну, а також є значною частиною нашого експорту.

За даними Мінагрополітики, минулого року аграрна продукція становить 23% від всього зовнішньоторгівельного балансу. В той же час, зернові культури, основну масу яких складає пшениця, займають майже 40% від всього експорту сільськогосподарської продукції.

Стало відомо, де Україна закупляє найбільше насіння

Однак для того, щоб зробити успішний бізнес на вирощуванні зернових компанії потрібно уважно підійти до вибору сортів, а також до проведення усіх робіт – від сівби до збору урожаю та зберігання зерна.

Компанія LANDFORT (Лендфорт) одна з фірм, які активно розвивають цей напрямок. Зокрема на своїх земельних площах вони не тільки вирощують зернові, але й успішно  експерементують з підвищення врожайності шляхом вдосконалення технологій, збільшення обсягів внесених добрив. Крім того, на своїх господарствах LANDFORT (Лендфорт)  використовують безпечних для людини і для посівів засобів захисту від шкідників, що вкрай важливо на фоні використання багатьма агрохолдингами небезпечних засобів.

Характерною особливістю є ще й допомога для інших господарств. Оскільки досить часто в період збору урожаю фермерам не вистачає власної техніки, це може призвести до втрат. LANDFORT (Лендфорт) має власну потужну базу техніки, яка працює на площах компанії, але може бути і здана в оренду для інших компаній, яким не вистачає власних сільгоспмашин.

Ще одним важливим елементом для успішного бізнесу у виробництві зерна є наявність сучасної техніки. Компанія LANDFORT (Лендфорт) з 2014 року активно інвестувала у парк власної техніки, тому тепер має понад 300 одиниць техніки, котру використовують на своїх площах, а також надають в оренду для інших компаній.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: