Рівненські підприємці відзначилися на найбільшій у світі виставці (фото, деталі)

“Агро-Центр” став першою українською компанією, яка запустила власне виробництво запчастин до сільськогосподарської техніки в Україні та Чехії і першою успішно представила продукцію на світовому ринку. Це чимале досягнення для українського АПК.

Протягом тижня у місті Ганновер (Німеччина) тривала найбільша у світі виставка сільськогосподарської техніки “Agritechnica 2017”. Сюди з’їхалися виробники та фермери з усього світу. Тут був представлений і український виробник запчастин “Heavy Parts”, який активно розвивається та збільшує асортимент:

“Наразі асортимент налічує вже більше 500 позицій, а на весну в планах – 1000. Після участі у виставках такого рівня, вітчизняний виробник та Україна стають більш впізнаваними у Європі, США та навіть таких країнах, як Ефіопія, Танзанія, Парагвай”,

– розповідає директор підприємства “Агро-Центр” Дмитро Соломчук.

У Рівному шукають працівників на нову фабрику (деталі)

Учасників виставки зацікавив український виробник, який представив якісну продукцію. Український стенд в Ганновері був оформлений у еко-стилі – його елементи були виготовлені з натурального дерева та моху. Європейцям сподобався такий стиль і вони самі використовуватимуть його на наступних виставках:

“Про Україну повинні знати не лише те, що ми – країна корупції, але й те, що ми можемо та вміємо виготовляти якісний продукт. Українці люблять працювати, хоча їм для цього не завжди дають можливість”,

– запевняє Дмитро Соломчук.

Асортимент Heavy Parts налічує широкий перелік запчастин до зернозбиральних та силосних комбайнів, ґрунтообробної техніки та сівалок. Виробництво знаходиться у Рівному. Більше інформації про виробника шукайте за посиланням та на наступних виставках в Україні та світі.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: