В Японії з відходів ферм вироблятимуть енергію

Компанія Anaergia Inc. розпочала будівництво станції з переробки відходів фермерського господарства та харчових відходів в енергію. Об’єкт знаходиться в Японії, у місті Ябу. Станція буде переробляти тверді відходи та очищувати стічні води, пише “Агро-Центр”.

Інвестує, будує та потім використовуватиме об’єкт компанія Toyo Energy Solution. Об’єкт прийматиме та перероблятиме відходи за допомогою обладнання Anaergia.

Органічна сировина, отримана з відходів, трансформуватиметься у відновлювану енергію шляхом анаеробного дигерування. Отриманий у процесі біогаз перетвориться у 1,4 МВт електроенергії.

Київський фермер на екзотиці заробляє більше 7 мільйонів в рік (відео)

Під Києвом вирощують екологічно чисту курятину

Стічні води з об’єкту будуть оброблятися для повторного використання за допомогою молекулярних фільтрів.

Поблизу об’єкта також побудують сучасну теплицю, яка буде використовувати вторинне тепло, рекупероване з об’єкта.

“Toyo Group розпочала співпрацю з Anaergia з метою створення в Японії установки з виробництва біогазу, а також використання інших потенційних можливостей на Далекому Сході, використовуючи передові технології Anaergia для переробки відходів та зниження викидів СО2”,

— повідомив президент Toyo Group Йошимітцу Окада.

За словами генерального директора Anaergia Ендрю Бенедека, використання передових технологій на цій станції стане прикладом для тих, хто шукає інноваційні рішення по керуванню відходами та отриманню відновлюваної енергії.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: