В Україні вперше презентували найпотужніший у світі комбайн Fendt IDEAL

Під час міжнародної виставки “АГРО-2019” в Україні вперше представили найпотужніший у світі комбайн Fendt IDEAL. корпорація AGCO планує провести в Україні тур по збиранню пшениці, кукурудзи та соняшника, пише “Агро-Центр”, з посилання на Traktorist.

Комбайн Fendt IDEAL має двигун МАN потужністю 550 к.с.. Машина оснащена унікальною системою обмолоту та сепарації Helix а також має ротор, завдовжки 4,85 м та діаметром 600 мм. 

Fendt IDEAL  має найбільшим на ринку зернозбиральних комбайнів бункером Streamer. Його місткість — 17 100 л, а швидкість вивантаження — 210 л/с, тобто бункер вивантажується за 1 хв 21 сек.

Бельгійський завод New Holland двічі обікрали. Сума збитків – 250 000 євро

Ширина рами комбайна становить 1,40 м, а його зовнішня ширина — від 3,30 м до 3,50 м. 

Автоматична система навішування Fendt AutoDock дозволяє встановити жатку з кабіни за 5 секунд, а нова жатка PowerFlow має максимальну ширину захвату 12,20 м.

Спеціально розроблена для Fendt IDEAL система IDEALharvest з 34 акустичними датчиками маси (MAD) в режимі реального часу відображає стан завантаження молотарки і системи очищення. Також бункер Fendt IDEAL оснащений  камерою, яка розпізнає подрібнене зерно.

Єгипетська компанія побудує в Україні новий завод з виробництва добрив

“Комбайн Fendt IDEAL є високопродуктивним, тому ми орієнтуємося на господарства, що будуть мати велику кількість зерна, яке буде вивозитися з поля. Це машина для тих професійних господарств, які хочуть максимально швидко й ефективно збирати врожай на своїх полях”,

— підкреслив директор по маркетингу AGCO в Східній Європі Антон Костирко.

Тракторне мистецтво: італієць створив на полі портрет Леонардо да Вінчі

Kateryna Kovalchuk

Журналіст ресурсу news.agro-center. Актуальні та не банальні новини про сільське господарство та фермерство :)

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: