“Веломобіль зі сміття”: житель із Південної Африки створив незвичний екотранспорт (фото)

Житель Південної Африки Патрик Квей завжди мріяв мати свій автомобіль. Не маючи можливості купити машину, він вирішив створити її своїми руками зі сміття. Патрік побудував педальний автомобіль “з нуля” із відходів, які зібрав на вулиці.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Деталі: Патрик Квей (Patrick Chweu) виріс у селі Магого Тхаболого в Південній Африці. Після закінчення школи він хотів вступити до університету на кафедру “Політика та міжнародні відносини”, щоб стати миротворцем. Але, на жаль, Патрику не вдалося отримати стипендію, а власних грошей на освіту не вистачало.

Він не зміг знайти роботу, і тоді вирішив зайнятися конструюванням і продажем іграшкових автомобілів. Завдяки цьому скромному бізнесу Патрик міг дозволити собі купувати речі першої необхідності. Бізнес розвивався повільно, але із часом вдалося продавати близько 10 іграшкових автомобілів на місяць.

Клієнти хвалили майстерність Патрика та говорили, що він повинен спробувати побудувати справжній автомобіль. Спочатку він не звертав особливої ​​уваги на ці поради. Але одного разу до нього підійшов чоловік та зі сльозами на очах промовив, що захоплюється людьми, які мають свій власний погляд на речі. Це дуже зворушило й надихнуло Патрика. Він загорівся бажанням побудувати справжню педальну машину і, сповнений рішучості, приступив до роботи. Створення нового транспорту зайняло багато часу та виявилося досить непростим завданням.

Використовуючи труби та інші відходи (банки, пластикові пляшки тощо), Патрик із четвертої спроби зібрав автомобіль, який дійсно міг їхати. Він назвав машину своїм прізвиськом — “Мабіза”.

Джерело: сайт Велика Епоха

Читайте також: Про що дізнались вчені, слухаючи пісні білогорлих горобців — дослідження

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: