“Від Запорожця до Ford”: топ-5 унікальних тракторів, які українці переробили з автомобілів. (фото)

Українці дуже талановиті. Це факт. Вони навіть можуть переробити автомобіль в трактор, що погодьтеся, не дуже просте завдання. Пропонуємо вашій увазі 5 унікальних тракторів, які українці переробили з автомобілів.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

“Дніпро-Запорожець

Житель Глухова зробив трактор КВ-08 на базі “Запорожця” ЗАЗ-968. Він отримав двигун МТ-10 від мотоцикла “Дніпро”. Потужність такого агрегату складає 36 к.с. Двигун працює разом з коробкою передач від мотоцикла і від “Запорожця”. Циліндри двигунів охолоджуються за допомогою електровентиляторів.
Треба визнати, що вийшов дуже симпатичний, акуратний мінітрактор.

“Мото-ЗАЗ-2”

Пять лучших тракторов, которые украинцы сделали из автомобилей. Фото №2

Ще один трактор на базі “Запорожця” і з двигуном від мотоцикла “Дніпро” зробили в Хмельницькому. Правда, на двигун встановили карбюратори від скутера Honda Dio. І у нього немає електровентиляторів. Дизайн непоганий, але його потрібно трохи доопрацювати.

Трактор з “Запорожця”, “Оки” і ГАЗ-69

Пять лучших тракторов, которые украинцы сделали из автомобилей. Фото №3

В Одеській області умільці зробили трактор, в якому використовуються компоненти відразу трьох автомобілів. Задній міст запозичили у ГАЗ-69, двигун – у малолітражки “Ока”, а колеса і повітряний фільтр – у “Запорожця”.

“Трактор-баггі”

Пять лучших тракторов, которые украинцы сделали из автомобилей. Фото №4

У Золотоноші зробили трактор-баггі з компонентів від Ford Mondeo. Зокрема, цей автомобіль поділився з трактором 1,8 л дизельним двигуном і механічною коробкою передач. Привід – повний. Діапазон швидкості – від 1 до 60 км / ч.
Зверніть увагу, що тракториста захищає каркас безпеки як на ралійних машинах. З огляду на, що у трактора максимальна швидкість досягає 60 км / год, це не зайве.

Мінітрактор з “Москвича-408” і ГАЗ-51

В Ізюмі зробили повнопривідний мінітрактор з компонентами від автомобілів “Москвича-408” і ГАЗ-51. Зокрема, від “Москвича” взяли 1,3 л двигун потужністю 50 к.с., а від ГАЗу – коробку передач.
Його рама складається з двох половин. За допомогою гідравлічної системи частини рами “складаються” в горизонтальній площині. Транспортна швидкість – 60 км / ч. Трактор може легко тягнути великий плуг.

Джерело: сайт Глухів.info

Читайте також: “Зовсім не Білорусь”: хто в світі лідирує за вирощуванням картоплі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: