Вигідний кредит за годину: як у Польщі підтримують фермерів (фото)

Уряд Польщі стимулює розвиток малого та середнього бізнесу. Таким чином формується свідоме та незалежне населення, яке любить свою землю і працює на ній. На найбільшій агровиставці у Східній Європі “AGRO SHOW 2018”, яка завершилася днями у Польщі, було представлено чимало техніки, яка надається в кредит при мінімальній ставці, пише “Агро-Центр”.

Представники компанії “Агро-Центр” побували на виставці, представивши виготовлені в Україні запчастини Heavy Parts. На заході пропонувалося до купівлі в кредит чимало техніки. Отримати кредит на пільгових умовах можна за кілька годин при сезонному погашенні. Малі та середні підприємці платять найбільше податків, адже їм немає сенсу приховувати доходи.

Agro Show 2018: Україна зможе стати енергонезалежною завдяки біопаливу

Agro Show 2018: причепи-розкидачі посліду у тренді найбільшої виставки Східної Європи (фото)

Крім того, фермери, чиї господарства найбільш постраждали в результаті природної стихії, зможуть розраховувати на отримання кредитів на дуже преференційних умовах. У минулому році кредитний портфель для аграріїв у Польщі, за рішенням польського уряду, становив майже 1,2 млрд злотих (приблизно 280 млн євро), а кредити можна було отримати в шести визначених державою банках.

На допомогу від держави можуть також розраховувати і фермери, господарства яких потрапили в зону, де зафіксовано випадки або є загроза появи Африканської чуми у свиней (АЧС). За знищення поголів’я свиней у районах карантину польські аграрії також отримали від держави компенсацію.

 

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: